петак, 11. новембар 2016.

DANAS NAM JE DIVAN DAN... GODINU DANA OD NASTANKA INSTA KOP-a

Insta KOP je osmišljen sa ciljem kako bi svim ljubiteljima Kopaonika preneo čari ove planine. Na našem blogu mogu se pronaći sve vesti, informacije i zanimljivosti sa Kopaonika.
Insta KOP je nastao 11. novembra 2015. godine kao INSTAGRAM nalog , da bi se kasnije kojavio i na drugim društvenim mrežama...
Možemo se pohvaliti da smo za relativno kratko vreme postali zapaženi našim radom, tako da sada veoma uspešno ostvarujemo saradnju sa, kako regionalnim tako i sa nacionalnim medijskim kućama.
Dosadašnjim radom uspeli smo da privučemo blizu 2.000 pratilaca na društvenim mrežama na kojim nas možete pronaći tako da ovim putem koristimo priliku da se zahvalimo svima Vama koji nam ukazujete poverenje.
S obzirom da je nova skijaška sezona na vidiku Mi ćemo  se i dalje truditi da odgovorimo svim zahtevima koji predstoje u narednom periodu i da Vam približimo sve relevantne informacije sa Kopaonika.
Takođe, želimo ovim putem da pozovemo sve privredne subjekte sa Kopaonika koji su zainteresovani za svaki vid saradnje kao i marketinga po veoma povoljnim uslovima.
Kontaktirajte nas:
instakop15@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар