понедељак, 18. децембар 2017.

VELIKE GUŽVE; PUTNICI OSTALI NA STAJALIŠTU NA KOPAONIKU JER NIJE BILO MESTA U AUTOBUSIMADesetak putnika koji su krenuli za Beograd, ostalo je danas na Kopaoniku, jer nije bilo mesta, čak ni u dva autobusa koja idu dnevno. Putnici iz Vikend naselja na Kopaoniku nisu mogli da se vrate kući, dok su ostali bukvalno nagurani u autobus.

Danas se zbog vikenda stvorila velika gužva na autobuskom stajalištu na Kopaoniku. Zbog većeg broja radnika, ali i gostiju koji su se vraćali za Beograd i Rašku, za mnoge nije bilo mesta, a oni koji su i uspeli da uđu, morali su da stoje, što se i vidi na fotografiji koju nam je poslao Jovan Marinković iz Kraljeva.


- Autobus svakoga dana polazi za Beograd u 14.40 sati sa Kopaonika. U jedan autobus primili su samo putnike koji idu za Beograd. Uglavnom one sa povratnim kartama, ali i obične putnike. Zbog velike gužve ubacili su i drugi koji bi navodno išao samo do Kragujevca i primio lokalne putnike do Raške. Ali, taj nije ni svraćao u Rašku, jer nije ni bilo putnika koji bi tamo izašli - kaže Jovan.

Jovan kaže da su već u poznatom Vikend naselju na Kopaoniku počeli problemi sa gužvom, jer u njemu ima i onih koji idu za Beograd.

- Na izlazu iz Vikend naselja na poslednjoj stanici ostalo je desetak putnika koje autobus nije mogao da primi - rekao nam je ovaj čitalac.

Insta KOP & Blic Online

Нема коментара:

Постави коментар