четвртак, 01. март 2018.

BRNABIĆ NE ZNA KO STOJI IZA NELEGALNOG OBJEKTA NA KOPAONIKUPredsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kazala je da je upoznata sa bespravnom izgradnjom objekta na Pančićevom vrhu, na Kopaoniku, ali da ne zna ko je investitor, niti "ko stoji iza toga".

"Upoznata sam sa slučajem, ali ne znam ko stoji, ni ko je investitor", kazala je Brnabić novinarima. 

Upitana o tome ko stoji iza "nepoznate investitorke" Snežane Mitković, koja je izgradila objekat od više od 1.000 kvadratnih metara na vrhu Kopaonika, Brnabić je rekla da ne zna i da je "potpuno nenormalno" da predsednica Vlade "ima odgovor na takva pitanja na događaju gde se promoviše digitalni udžbenik i reforma obrazovanja". 

"Očekujete da ja, kao predsednica Vlade, imam odgovore na takvo pitanje. Ja pokušavam da vodim celu Vladu Srbije i da se bavim strateškim projektima. Ministarstva se bave svojim resorima, imamo i inspekcije i agencije koje se bave svojim poslom", kazala je Brnabić.

Dodala je da novinari takva "specifična pitanja" treba da pošalju kabinetu Vlade Srbije pre skupa, da bi dobili odgovor na njih.

"Neverovatno je da ne najavite takvo pitanje, a da od mene očekujete da znam ko stoji iza neke Snežane", rekla je premijerka.

Brnabić je kazala da će tražiti da odgovori Ministarstva odbrane, za koje je rekla da je nadležno za taj slučaj i koje nije dalo odgovore na ta pitanja.

Izvor: N1

Нема коментара:

Постави коментар